Bericht plaatsen

Plaats hier uw reactie

Gracia 28-07-2017

Voetreflexologie
Iedere keer als ik bij Annemarie vandaan kom, voel ik mij zo licht als een veertje. Alle negatieve energie is verdwenen. Heerlijk dat gevoel.
Dank je wel Annemarie, dat je ervoor zorgt dat ik in balans blijf.

Maria 27-01-2017

Voetreflex
Annemarie is een leuke vrouw waar je je prettig bij voelt. Ze heeft heel veel kennis van het menselijk lichaam en voeding! Ik ben bij haar geweest vanwege maagklachten en altijd een opgezette buik. Een paar behandelingen later ben ik 5 kilo kwijt en een plattere buik. Met haar kennis ben ik bewust wat ik echt niet meer moet eten. Een echte aanrader om haar een keer te bezoeken als je lichamelijke klachten hebt!

Rosalie 10-06-2015

Kleurenpunctuur dochter
Wij kwamen bij Annemarie omdat onze dochter van 4 jaar de nachten niet doorsliep en wel vijf keer per nacht wakker werd en ook niet droog bleef in de nacht. Inmiddels hebben we in ongeveer tien behandelingen een super resultaat geboekt. Ze wordt nu nog maar 1 keer wakker en heeft geen luier meer nodig in de nacht. Ook hebben we haar taalontwikkeling gestimuleerd en motoriek verbeterd. Onze dochter vind het fijn om naar Annemarie toe te gaan en geniet van het voetenbadje. Bedankt Annemarie, wij zijn enorm blij dat we weer rust hebben in de nacht!

Wendy 24-03-2015

Voetreflexologie en kleurenpunctuur

Adrie van den Heuvel 11-11- 2014 18-11-2014

behandeling voetreflex en kleurenpunctuur
Als de dag van behandeling nabij is, stap ik naar binnen
met een vertrouwd en warm gevoel, om de behandeling die ik ondergaat bij mij heel goed werkt in het lichaam,
het is iets moois om dat te ontdekken,
Annemarie ik ben blij met je.

Sandra 16-11-2014

Verlichting
Goedemiddag,
Mijn eerste kennismaking met Annemarie op de open dag dit jaar gaf me al direct een goed gevoel. Ik heb al een jaar een Burn-out en had al een en ander geprobeerd. Nu na 5 behandelingen kan ik zeggen dat ik enorm opgeknapt ben, zowel fysiek als psychisch! Mijn enorme dank daarvoor en ik raad haar iedereen aan!
Gr. Sandra

evelyn 12-11-2014

licht voetig worden
Ik heb genoten van de behandeling om de warmte en aandacht voor mijn twee onderdanen. Hartelijke dank daarvoor Annemarie en ik kom graag terug!

Gea Keij 07-11-2014

mevr.
Door de drukte van de dag heen, was het heerlijk om op een zeer deskundige en professionele manier een behandeling te ervaren, ik heb niet alleen een zeer rustgevende behandeling gehad maar ben ook veel te weten gekomen over mijn eigen lichaam! Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar! Heel veel succes Annemarie met je fijne praktijk! Gea

Maritska 07-11-2014

voetreflex en kleurenpunctuur
Afgelopen weken heb ik voetreflex en kleurenpunctuur behandelingen gekregen. De eerste keren kwam er bij mij veel emoties naar boven. Ik kon iedere keer weer een beetje loslaten en dat lucht lekker op.
De laatste keer voelde als een Wellness, mijn hele lijf leek onder handen te zijn genomen. Rozig en relaxt kon ik naar huis.

isis 04-07-2014

voetreflexbehandeling

Isis 27-06-2014

voetreflexbehandeling

Bas Preeker 26-06-2014

Heel fijn

Haydi 12-01-2014

Ontspanning
Een behandeling bij Annemarie is heerlijk! Ontvangst in een prachtige ruimte met een lekker kopje thee en een warm voetenbadje. Na de behandeling val ik altijd direct in slaap. De behandeling geeft mij ontspanning en rust.

David 17-09-2013

Annemarie - december 1
Annemarie - december 16, 2012, 4:07 pmHoi Esther,Ben net terug van vaktiane in Egypte. Dankzij jouw vakkundige behandeling van de voeten van Gerald en mij heerlijk kunnen wandelen iedere dag. Door het warme, droge klimaat hebben voeten het daar heel zwaar.Buiten het behandelen van onze voeten ben jij ook degene die ervoor zorgt dat mijn gezicht er netjes uit blijft zien. Dat wil ik zeker niet onvermeld laten.Al met al ben ik blij dat ik je inmiddels vier jaar ken. Maar het kan net zo goed vijf jaar zijn. Ik weet het niet meer precies.Ik hoop dat je ons nog jaren van dienst kunt en wilt zijn.Groetjes Gerald en Annette

jacqueline 12-10-2012

Burnout
Als je de ruimte bij Annemarie binnenkomt, voel je je gelijk op je gemak.Ontspannende muziek, kaarsjes, bloemetjes uit de tuin, een kopje thee en een warm voetenbadje staan klaar.
Annemarie is een warme persoonlijkheid en oprecht geïnteresseerd waarom je een behandeling bij haar wilt.
Zij heeft mij in een moeilijke periode in mijn leven behandeld. Ik had last van slaap-, en stressklachten en een burn-out.
De voetreflexologie en lichttherapie hebben mij goed geholpen. Tevens heeft zij mij laten inzien hoe ik qua voeding verbeteringen in mijn eetpatroon kan aanbrengen.
De behandelingen heb ik als zeer ontspannen ervaren.

eva 05-04-2012

voetreflexbehandeling
Hey Goedemorgen Hier even een reactie Ik heb de behandelingen als zeer ontspannend ervaren MAAR vooral de rust en lievdevolle benadering van jou heb mij over punten heen geholpen en vooral het uiten van emotie is hier aan de orde gekomen .Ben er nog niet helemaal maar tot nu toe alleen maar positief Lichamelijk geeft het mij dus vooral de rust en word daardoor meer mijzelf Dank hiervoor Lieve groet Eva

valery 04-04-2012

voetreflexbehandeling
Hallo Annemarie,

Ik heb het gevoel dat de behandeling me rust en energie heeft gegeven.
En dat is voor nu heel fijn.
Ik ben ook bewuster geworden met mijn voeding en het drinken van water en thee.Bedankt voor alles.

Groetjes,

Valery

Annemarie Himmelreich 07-03-2012

Voetreflexbehandeling
ook zo een zin in een voetmassage?