0630801510

Even voorstellen – Uw voetreflexologie en kleurenpunctuur therapeute

Ik, Annemarie Himmelreich, ben mij sinds mijn puberteit bewust geworden van de energie, die ik in mijn handen heb en de verlichting die ik daarmee teweeg kan brengen bij mensen. In de jaren daarna met mijn gezin werd ik meer en meer bewust, hoe fout we vaak met onze energie omgaan. Inmiddels heb ik geleerd door ervaring en via op voetreflexologie gerichte, kleurenpunctuur en aanverwante opleidingen, hoe ik mensen kan begeleiden hun lichaam en ziel te stimuleren weer in balans te komen. Op een liefdevolle manier energie en aandacht overbrengen en zodoende mensen een stapje verder te helpen geeft mij veel voldoening. Voedingstips en westerse kruidenkennis zet ik in waar nodig.

Ik ben HBO opgeleid en wordt vergoed door vele zorgverzekeraars. Mijn vakvereniging is de VBAG. De overkoepelende organisatie is de RBCZ. De praktijk staat geregistreerd in het AGB register van Vektis.

Gevolgde opleidingen:

 • Voetreflexologie opleiding Manda Bergsma – Alkmaar
 • Opleiding Westerse Medische Basiskennis – HBO niveau – Amsterdam
 • Diverse meditatie en paranormale geneeswijze workshops
 • Opleiding Natuurgeneeskundig gezondheidsadviseur/complementair therapeut/Life Science Therapeut vita opleidingen – Zeewolde
 • Workshop Chakra therapie
 • Workshop Quantum Touch
 • Opleiding Kleurenpunctuur Licht op de Voet Amsterdam
 • Korte opleiding Kleurenpunctuur Apotheek van het licht
 • Workshop Chinese Chinflex voetmassage
 • Workshop Zwangerschapsprotocollen
 • Opleiding Reflexzone en Meridiaandiagnostiek Voetreflexologie Stichting Phoenix – Den Haag
 • Beroepsopleiding Kleurenpunctuur Praveeta Timmerman – HBO niveau – Amsterdam
 • Opleiding Voedingsadviseuse Rivas.
 • Opleiding Kruidenleer 2020/2022  Total Health
 • visitatie Proficiat!
  Op 27-10-2022 is jouw praktijk bezocht voor de periodieke visitatie. Jouw praktijk voldoet aan de richtlijnen en
  voorwaarden zoals die op dit moment gelden. De visitatieprocedure is afgerond op 07-12-2022 en dit certificaat is
  geldig tot 07-12-2027.
  Namens het bestuur van VBAG