0630801510

Kleurenpunctuur

Kleurenpunctuur of kleur- en lichttherapie is een zeer vriendelijke analyse- en behandelmethode voor veel voorkomende klachten.

Grondlegger Peter Mandel kwam via de Kirlian fotoanalyse tot talloze nieuwe inzichten over het verband tussen energiestromen in ons lichaam en ziekte en gezondheid. Met behulp van deze diagnosevorm en kleurenpunctuur heeft hij al vele mensen geholpen.

Kleurenpunctuur, brengt oude en nieuwe inzichten van oosterse en westerse geneeswijzen samen. Met behulp van een lichtpen met gekleurd licht en speciaal geslepen kristallen wordt  ingestraald op (acupunctuur-)punten op de huid.

De huid neemt deze lichtimpulsen op en via cellen en meridianen worden deze impulsen doorgegeven aan de organen en fysiologische systemen. Zo wordt het natuurlijke levensritme weer hersteld. Kleurenpunctuur zet diepgaande processen in gang, zowel op lichamelijk als op geestelijk niveau en is volstrekt pijnloos. Hierdoor is deze kleurentherapie ook ideaal voor behandeling van kinderen. De behandeling wordt binnen mijn praktijk afgestemd naar de voetreflexogie, maar wordt ook als losstaande behandeling gegeven.

Kleurenpunctuur wordt succesvol ingezet bij diverse lichamelijke en geestelijke klachten: Bv.

Hoofdpijn, rugklachten, depressie, leerproblemen stress, burn-out, pijn. Maar ook de ziekte van Crohn. Zie verder de lijst van behandelmogelijkheden.

Alle behandelingen zijn erop gericht de harmonie in je lichaam te herstellen en de vrije doorstroming van energie te bevorderen. Kleurenpunctuur behandelingen kleur- en lichttherapie wordt gegeven aan mensen van elke leeftijd. Vaak zie ik mensen in de praktijk die al langere tijd klachten hebben die met medicijnen niet te verhelpen zijn, maar aan mensen die op een natuurlijke manier de balans willen herstellen.